websikehealthcheck
websikehealthcheck

Elektroszmog elleni védelem

Mi lenne, ha látnánk az elektroszmogot?

Leegyszerűsítené-e a dolgunkat? Vagy bonyolultabbá válna minden? Megrémülnénk? Valószínűleg azonnal cselekednénk, és megvédenénk magunkat tőle. Mint ismeretes, a technológiai fejlődésnek mindig két oldala volt: egy kellemes és egy meglehetősen kellemetlen. Általában inkább az előnyöket látjuk, és figyelmen kívül hagyjuk a hátrányokat. Mindenhol áramellátás, folyamatos elérhetőség, erős wifi hálózat, kényelmes hangvezérlés, számítógépes munka bárhol-bármikor, és sorolhatnánk még. De mi a helyzet az árnyoldallal? Mi az ára ennek a kényelemnek?

Elektroszmognak hívunk minden mesterségesen generált elektromos, mágneses és elektromágneses mezőt (EMF). Ezeket a mezőket az erejük (amplitúdójuk), oszcillációjuk (hullámhosszuk) és rezgésszámuk (frekvencia) jellemzi. Megkülönböztetünk magas és alacsonyfrekvencia mezőket, amelyek – mint az optikai sugárzás is – a nem ionizáló sugárzáshoz tartoznak. Mindazonáltal az ilyen típusú sugárzásnak egészségügyi következményei vannak.
Bizonyos körülmények között ez úgynevezett rezonanciahatásokhoz vezet. A természetesen előforduló EMF evolúciós paraméterek a belső testi funkciók orientálását és ellenőrzését szolgálják. A technikai eredetű EMF blokkolhatja vagy akár teljesen megakadályozhatja a természetes folyamatokat.

Azt a tényt, hogy az elektromágneses mezők jelentős negatív hatással vannak az emberi egészségre és a környezetre, már számtalan neves tudós és orvos bizonyította a múltban. A kompetenciakezdeményezés, a BioInitiative munkacsoport, az Európai Környezetvédelmi Ügynökség, a Svájci Szövetségi Környezetvédelmi Hivatal, az IARC (WHO), a Rák- és Környezeti Betegségek Tanulmányozásának és Ellenőrzésének Nemzeti Intézete és más nemzetközileg elismert kutatóintézetek tanulmányai és jelentései részletesen foglalkoznak az elektromágneses mezők emberre gyakorolt káros egészségügyi hatásaival.

A PubMed cikke: Bizonyíték a koronavírus-betegség-19 és a vezeték nélküli kommunikációból származó rádiófrekvenciás sugárzásnak való kitettség, köztük az 5G közötti kapcsolatra

Elektro-hiperérzékenység tünetei: fáradékonyság, fejfájás, szédülés, fülzúgás, alvási nehézségek, bőrkiütések, figyelem és koncentrációs zavar, szorongás.

A körülöttünk lévő negatív környezeti hatások nagy részét nem tüntethetjük el egyszerűen, de természetes körülményeket tudunk biztosítani, hogy a víz ismét víz, a levegő újra levegő, és a Föld újra Föld legyen.

Ezt az újra természetközeliséget idézik elő a memon bionikus védelmi eszközök.

*  *  *  *  *  *  *

Okos eszközök

Az okos eszközök közvetlen testközelben való tartása nagy veszélyt jelent az adott testrész egészségére. Nadrágzsebben hordva a vastagbél, prosztata, petefészek, mellényzsebben hordva a szív és a mellre van káros hatással. A memonizerMOBILE sugárzásvédelmi eszköz megvéd minket az okos eszközök káros rádiófrekvenciás sugárzásától.

 

memonizerMOBILE: mobiltelefonra, laptopra, tabletre
Szín: fekete, fehér, ezüstszürke
Egyéb: 0,6mm vastag, 3 rétegű védelmi eszköz

ár: 44.990,-Ft

Autó

Az autókban kicsi helyen hatványozódik az alacsony- és magasfrekvenciás sugárzás, az akkumulátor, a több száz méter hosszú kábelek, a GPS, a kihangosító, a multimédiás berendezések mind negatív hatással vannak az autóban utazókra. A memonizerCAR autós védelemmel megvédjük magunkat ezen negatív hatásoktól utazás közben.
Autóba
: 2 db védelmi eszközt tartalmaz a csomag, egyik az alacsonyfrekvencia ellen másik a magasfrekvenciás sugárzások ellen véd.

memonizerCAR-SET S
hagyományos benzines autókba

ár: 186.990,-Ft

memonizerCAR-SET L
elektromos/hibrid autókba
 
ár: 280.990,-Ft

Ingatlanok

Az otthonunkban és a munkahelyünkön elengedhetetlen az egészséges környezet. Ahhoz, hogy megtudja, milyen sugárzási hatásoknak van kitéve ingatlanában, kérjen sugárzási állapotfelmérést.
Mind az elektroszmog mind a geopatikus sugárzások bemérésre kerülnek, és komplett állapot meghatározást kap otthonáról. Amennyiben az egészségügyi határértékek fölötti paramétereket mérünk, javasolunk megoldást rá. Levédheti egész ingatlanját a káros sugárzások ellen.

Sugárzási állapotfelmérés ára: 120 m2 ingatlan bruttó 45.000,-Ft + kiszállási díj

Ingatlanokba való védelmi eszköz: memonizerCOMBI:

memonizerCOMBI S
ár: 100 m2 alapterületig: 385.990,-Ft

memonizer COMBI M
ár: 200 m2 alapterületig: 685.990,-Ft

memonizerCOMBI L
ár: 350 m2 alapterületig: 1.030.000,-Ft

memonizerCOMBI XL
ár: 500 m2 alapterületig: 1.445.000,-Ft

Személyes védelem

 

memonizerBODY classic karkötő szilikon pánttal, rozsdamentes acél csattal
Méretek gyermekeknek, felnőtteknek: S, M, L, XL
Pánt színek: fehér, szürke, kék, lila, halványzöld, antracit szürke, barna

ár: 44.990,-Ft

 

memonizerBODY sport, bio műanyagból, vízálló karkötő
Méretek: S/M, M/L 
Színek: fekete, fehér

ár: 34.990,-Ft

Víz strukturálása

 
 
memonizerBOTTLE kulacs: a víz szerkezetének strukturálásához

ár: 21.990,-Ft

Wifi routerre való védelem

 

memonizerWLAN: wifi routerre való védelem, a rádiófrekvenciás sugárzástól véd meg, amelyet a wifi router sugároz.

ár: 89.990,-Ft

Írjon nekünk üzenetet!

Időpont foglalás:

+36 30 963 1635