websikehealthcheck
websikehealthcheck

Hírek

Erősítse meg immunrendszerét egy új, alternatív módszerrel!

Ezúttal egy Magyarországon még ismeretlen módszert szeretnék bemutatni, ami képes megerősíteni az immunrendszert mellékhatások és jelentősebb anyagi költségek nélkül! Ismerje meg ezt a módszert, ami (többek közt) Nicola Tesla felfedezésein alapszik és új színt hozott az alternatív gyógyítás világába!

Magyarországon ez egy szinte ismeretlen kezelési módszer az immunrendszer megerősítésére, amely több neves tudós: Royal Raymond Rife, Dr. Hulda Regehr Clark , Bob Beck, Prioré Antoine és visszamenőleg Nikola Tesla felismeréseiből származik. Ez a módszer egy olyan fantasztikus lehetőséget kínál fel, ami lehetővé teszi az önök, a gyermekeik, szüleik vagy ismerőseik egészséges életét. Egy egyszerű metodika, melynek nincsenek mellékhatásai, anyagilag sem igényes. Valóságos technológiai forradalom!

A parazita elmélet

Nem új keletű a feltételezés, hogy a rák kialakulásáért paraziták a felelősek. Karlmichel írt erről már majdnem 200 éve, és 1893-ban Pfeiffer feltételezte, hogy a rákot az amoeba sporidium okozza. Az utolsó évszázadban Koch professzor Németországban, Newjadomskij Oroszországban és Hulda Clark Amerikában azok, akiket eredményeik visszavezettek a parazitaelmélethez.
Az orosz tudós, Tamara Lebedowa több éve állítja, hogy az, amit a patológusok a mikroszkóp alatt ráksejtnek nyilvánítanak, igazából trichomonadok.  Ami az első pillantásra képtelennek tűnik, az orosz kutatócsoport eredményeit megismerve nem is olyan őrültség.

A rákos sejtek valójában paraziták?

A trichomonadok apró ostoros egysejtűek, három különböző stádiumban léteznek: ostoros stádiumban, amőbaként és sejtes formában. Mivel ez a parazita ivartalanul szaporodik, minden alkalommal különböző organizmus keletkezik. A hyaluronidáz enzim segítségével tudnak az egész szervezetben vándorolni. Figyelemreméltó képességük, hogy a test sejtjeit imitálni tudják, és olyan antigéneket termelnek, melyek az emberi eredetű antigénekkel teljesen megegyeznek. – Ez megmagyarázza, miért olyan tehetetlen az immunrendszerünk a tumorokkal szemben.

Lebedewa elmélete szerint a tumorsejt a parazita egysejtűnek egy ostortalan állapota. A tumor nem más, mint ostortalan trichomonadok csoportosulása, amikor az utódsejtek nem válnak le az elődökről. Ezt ott tehetik meg leginkább, ahol a szervezet belső miliője zavart.

Dr Budwig már 1959-ben írt a vérben élő féregszerű élőlényekről, 1970-ben a bajor Max von Petenkofer intézet publikálta felfedezését különös, testes elemekről a vérben. Dr. alfons Weber filmfelvételeket is készített ezekről.

Mivel ezek a paraziták a magas pH értékű vérben érzik csak jól magukat, fontos a vér savasítása jobbra forgató D-tejsav fogyasztásával. Szükséges a szöveti miliő megváltoztatása megfelelő táplálkozással, mert így békés szimbiózisban élhetünk újra a parazitákkal, hiszen teljesen kiirtani nem lehet őket, és amúgy is jelen vannak mindenütt a környezetünkben.
Kezelési elvek: méregtelenítés, táplálkozásterápia. Antiparazita szerek – ha annyira elszaporodtak, illetve a ZAPPER TECHNOLÓGIA.

A rák okának tisztázása?

Már az 1930-as években dr. Roland Raymond RIFE kimutatta eddig is (még elektronmikroszkóppal sem) utolérhetetlen nagyítású prizmatikus mikroszkópjával és 4000 gyógyult rákos esetében esetben tudományosan igazolta a rákmikrobák létezését, a ráksejtek energia-, elektromágneses rezgéshiányát. Az általa tervezett frekvencia-készülékkel amerikai orvosok több ezer rákbeteget gyógyítottak meg míg egy lobbi felrobbantatta laboratóriumát ( a világon a mai napig egyedülálló mikroszkóppal együtt!) és betiltatta az orvosoknak doktori címük elvesztésének fenyegetésével a Rife-készülék széleskörű alkalmazását…..

A klinikai rákkezelés válsága – új utak a sikerhez?

Száz évvel ezelőtt a rákhalálozás a statisztikákban a nyolcadik, most az ipari országokban a második, 2020-ban az első helyen fog állni. A WHO (Világ Egészségügyi Szervezet) prognózisa alapján a fejlett országokban, Európában, Észak-Amerikában a következő 15 évben 45-50%-al fog növekedni a rákosok száma!
Mindazok ellenére, hogy a gyógyszeripar milliárdokat költ a kutatásra, de milyen kutatásra? Európai tudományos analitikusok szerint a rákkutatás minden idők legeredménytelenebb kutatási ágazata. Miért?

Mit mond a professzor?

Az 5. természetgyógyászati világkongresszus rezoluciója megállapította: ,,a klinikai orvostudomány és a gyógyszeripar óriási sikerei ellenére meg kell állapítani, hogy az idült, krónikus, degenerativ betegségek kezelésénél a sikertelenség oka, hogy eddig csak tüneti és nem oki terápiát alkalmaztak.”
Ezzel függ össze például a kemoterápia messzemenő sikertelensége. (Amerikai klinikai tanulmány: 785 000 kemoterápiával kezelt betegnél csak 3% volt a gyógyulási arány) sajnos ugyanerre az analitikus eredményre (2.5-5%) jutott prof.dr. Ulrich ABEL /heidelbergi Rákkutató Intézet, a világ legnagyobb rákkutató intézete/ a gyógyszeripar által bemutatott klinikai tanulmányok értékelése alapján.)

“Sürgősen paradigma-, szemléletváltásra van szükség a rákkezelésben, a rák okának egyértelmű, tudományos tisztázására, az oki terápia bevezetésére, világszerte széleskörű rákmegelőzési információ bevezetésére már az általános iskolai oktatásban. A tudományosan igazolt fitoterápiai készítmények, természet-gyógyászati eljárások integrációja – a mindennapi kórházi rákkezelésbe – törvényszerű szükségesség, ezért javasoljuk világszerte az egyetemi fitoterápiai kutató intézetek, tanszékek felállítását és az orvosképzés továbbfejlesztését a rák oki terápiájával kapcsolatban.”
Európában az 1960-as évek elején prof.dr.ÜBBING (müncheni egyetemi tanár) mutatta ki egy speciális Zeiss-mikroszkóppal a rákmikrobák létezését. Hiába, a professzort a mediában nevetségessé tették és nyugdíjazták.
Dr.Alfons WEBER, német orvos volt az, aki 30 éven át fotó- és filmfelvételek ezreivel – egy speciális mikroszkópon keresztül – tudományos közleményekben bizonyította a rákmikrobák létezését. A lobbi reakciója nem maradt el! Először orvosi rendelője lett bezárva, utána doktorátusát vették el, majd kényszerzubbonnyal a bolondok házába akarták bezárni, ettől a Max Planck Intézet mentette meg. Totális tudományos munkáját egy világhírű újságnak adta át, amiből könyvek és film is készültek. ( ,,A dr.Alfons Weber történet ,,Ősellenség ,,A rákcsőd)

De egy régi tibeti mondás szerint az igazság hosszú távon mindig győz!

Így prof.dr.Erik ENBY (világhírű Karolinska Kutatóintézet, Svédország) az utóbbi években számos tudományos közleményben egyértelműen bizonyította a rákmikrobáknak, (Candida albicans gombatelepeknek) mint a rák elsődleges okának létezését.

Vajon nekem is segíthet a ZAPPER?

Ennek az új tudományos ténynek ismeretében még nagyobb jelentősége van a rák megelőzésében, a rák holisztikus kezelésében a méregtelenítésnek, a szervezet lúgosításának, az immunrendszer erősítésének. Ha szeretne ellenállóbb lenni, vagy kigyógyulni a betegségéből és visszanyerni az egészségét, kérje segítségem és segítek megtalálni a legmegfelelőbb terápiát! Írjon nekem üzenetet IDE kattintva!

 

Vélemény, hozzászólás?

Időpont foglalás:

+36 30 963 1635