websikehealthcheck
websikehealthcheck

Hírek

Mit jelent a vizuális állapotfelmérés?

A természetes gyógymódok szerves részét adja a betegségek okainak feltárása. Természetgyógyászként állapotfelmérést végzek, amely többféle módszert is magába foglal. Ezek közül az egyik a vizuális állapotfelmérés. Hogyan zajlik és mit kell róla tudni? Válaszok a cikkben!

“Túlműködésünk” okozza a betegségeinket?

A holisztikus gyógymódok alapján dualista világképben is gondolkozunk. A tünetek mögött gyakran nehezen azonosítható kibillenések vannak. A civilizációs betegségek a holisztikus szemlélet szempontjából Yin jellegű (alul), illetve Yang jellegű (túl) működésnek is felfoghatók. A túlműködések idő előtt kimeríthetik a szervezetet, többlet energiát igényelnek a szervezet részéről. Az alul-működések a szervek egymás közötti kommunikációjában okoznak energetikai blokkokat. Ezek megjelennek, mind a durva, mind a finom energiatestben is. Idő kérdése és a test körül lévő energiatérben is megjelenhetnek. Az energetikai és fizikai blokkokat különféle tényezők okozhatják.

Megkülönböztetünk külső (környezeti hatások, éghajlat, klimatikus viszonyok, elektroszmog, stb. és belső okokat, amelyek a kibillent (alul- vagy túlműködő) érzelmekhez köthetőek. Ezek egy részével dolgozik a pszichoterápia is.

Hogy zajlik a diagnózis?

A keleti diagnózis több pilléren nyugszik, amelyeket rendelőmben is alkalmazok:

  • A vendég megtekintése, alkatának megfigyelése
  • Ráhangolódás, különféle észlelési csatornákon
  • Különböző energetikai vagy akupresszúrás pontok vizsgálata
  • Speciális, irányított diagnosztikai kérdésekkel, az állapot felmérése

A diagnosztikai módszerekről bővebben beszélek ebben a videóban:

Mit üzen a testünk?

A vizuális diagnosztikai alapjait ebben a videóban ismerheti meg:

Ha a pulzusdiagnosztika érdekli…

Ebben a videóban beszélek a témáról:

A nyelvdiagnosztikáról pedig itt tájékozódhat:

Kérdése van az állapotfelméréssel kapcsolatban?

Nem tudja, melyik módszer lenne Önnél a legcélravezetőbb, hogyan tudná a leghatékonyabban megoldani a problémáját? Írjon nekem üzenetet IDE kattintva és örömmel segítek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Időpont foglalás:

+36 30 963 1635