websikehealthcheck
websikehealthcheck

Hírek

Milyen lehetőségeket nyújt az őssejt terápia?

Az őssejt olyan sejt, amely bármely szövetté képes átalakulni… Ebből adódóan számos betegség és elváltozás kezelésében nagy segítség lehet. A felhasználási területeiről már sokan sokféleképp nyilatkoztak, én most az új lehetőségeket fogom bemutatni. Olvasson tovább és ismerje meg az őssejt terápiát!

Az őssejt olyan sejt, amely bármely szövetté képes átalakulni…

A tudomány történelme a hibák elleni küzdelemről is szól. A mostani cikkben leírtak is új lehetőségekről szólnak. A tudósok közösségének egy része a legnagyobb felfedezések jó részét kezdetben elutasította Pl. William Harvey kegyvesztett lett, mert le merte írni, hogy a vért a szív pumpálja és keringteti a szervezetben. Wilhelm C. Röntgent sarlatánnak bélyegezték találmánya miatt a 16. században. Andreas Vesalius orvost szélhámosnak és eretneknek bélyegezték az emberi test anatómiai felépítéséről szóló írásai miatt. William Jenner orvosi ténykedését kritizálták a himlő elleni oltások miatt, rásütve, hogy emberkísérleteket végez gyermekeken.
Semmelweis Ignácot eltávolították a bécsi klinikáról, később elmegyógyintézetbe zárták… lehetne folytatni a sort.
Magyarországon már bő egy évtizede állami támogatást élvez a komplementer medicina. Az új alternatívák megtalálása nemcsak a tudomány, hanem a gyakorló GYÓGYÍTÓ számára is alapvető cél a minél hatékonyabb egészségvédelem érdekében..

Őssejt terápia

Az őssejt olyan sejt, amely bármely szövetté képes átalakulni, azaz olyan feladatokat tud ellátni, amikre éppen szükség van. Az őssejt gyógyászat 1990 után, a csontvelő transzplantációk elterjedésével rohamos fejlődésnek indult. Az őssejt ma már nem kuriózum! Két alapvető őssejt van: az embrionális és a felnőtt. Az embrionális őssejt kutatások alapvető etikai problémákat vetettek föl. Éppen emiatt került a felnőtt őssejt az érdeklődés középpontjába. A felnőtt és az embrionális őssejtek ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek csak a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből izolálni (elkülöníteni, szétválasztani).

A felnőtt őssejtek jelentősebb felfedezései 2000-ret követően kezdődtek, és ma is a kutatások fókuszában állnak. 2001-ben kezdtek megjelenni publikált eredmények, de a kutatások már régóta folynak.

A felnőtt őssejt a csontvelőben keletkezik és a véráramban keringve alapvető funkciót tölt be a szerveink regenerációjában. Még fiatalabb korunkban egy-két nap alatt begyógyul egy vágási seb, felnőttként ez egy, kettő, három hét is lehet, amikor a vérben a folyamatosan termelődő őssejtek száma jelentősen csökken.

Az őssejtek felhasználási lehetőségei a szervezet számára multifunkciósak. Azaz bármilyen más sejtté szerveződhetnek, átalakulhatnak. Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor a szervezetünk megújulása, egy szerv csökkent működőképessége javulhat. A szervezet öngyógyító mechanizmusát használják ki ezen terápia alkalmával. Már nem egyszerűen kezelésekben gondolkodnak, mert pontosan látható, hogy a gyógyszerek nem oldják meg véglegesen a problémákat

Az őssejtek a csontvelőben termelődnek és a véráramon keresztül bonyolult biokémiai folyamatokon át a szervezet lebetegedett, vagy működés képtelenné vált szervei, sejtjei megújítására állnak készen.

A jövő ígérete ma az őssejt terápia.

A jövő elkezdődött. Magyarországon egyelőre első és egyedülálló természetes őssejt szaporító, fokozó az OLIMPIQ STEM XCELL. Az OLIMPIQ egy új felfedezés, ÚJ TERMÉKKATEGÓRIA az étrend kiegészítők területén. Ha rá tudjuk venni szervezetünket hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor szervezetünk megújulhat, betegségeink csökkenek illetve elmúlhatnak. Az őssejt fokozó, növelő hatására a csontvelőben többlet őssejt termelődik.

Tulajdonságai

  • Elősegíti a csontvelőben lévő őssejtek termelését,
  • az őssejtek vérből a szövetekbe történő áramlását,
  • illetve az immunrendszer különféle funkcióit.
  • Bizonyos hatóanyagainak, gyulladás csökkentő, mentális teherbírást, és koncentráló képességet fokozó, valamint hangulat javító hatása is van,
  • illetve késlelteti az idősödéssel járó kellemetlen tüneteket pl. ráncok kialakulását is.

Fontos szempont, hogy ezek az őssejtek a vérkeringéssel eljussanak arra a helyre ahol az átalakulást követően új , pl. bőr, csont, izom, ideg, vese, máj, tüdő, porc, vagy szem, működőképes, egészséges sejtjeivé válhatnak.  Ezáltal a szervezet megújulhat. Alapvető hogy a véráramban ez a minőség megmaradjon, ezért az őssejtet is támadó szabadgyökök előtt a véráramban biztosítanunk kell az őssejtek védelmét megfelelő antioxidánsokkal, bioflavonoidokkal is. Ebben segít az őssejt védő Cell Flavin, ami egybe van csomagolva az őssejt fokozóval.

Koncentrált összetevői: Bioflavonoidok, Antioxidánsok, Antocianidinek, Vértisztító gyógynövének.

Ez a harmadik évezred első természetes biológiai forradalmának kezdete

Bizonyos esetekben nagyon jól kiegészíti a különböző terápiákat, és méltán számot tarthat mind a klinikai orvoslással, mind az alternatív terápiákkal foglalkozók érdeklődésére. A készítmény már több helyen kapható tanácsadóinknál, így bárki számára elérhető.Súlyosabb esetekben mindenképpen javasolt a kúra elkezdése előtt konzultálni megfelelő szakemberrel.

Hogyan egészítheti ki ez az alternatív kezeléseket?

Mikor és kinek segíthet az őssejt terápia? Milyen formában tudja kiegészíteni az alternatív, természetes kezeléseket? A válasz minden esetben egyedi, hiszen függ az Ön állapotától és problémáitól. Jöjjön el egy állapotfelmérésre vagy konzultációra, ahol segítek összeállítani a megfelelő kezelést!

Írjon nekem üzenetet IDE kattintva!

Vélemény, hozzászólás?

Időpont foglalás:

+36 30 963 1635