websikehealthcheck
websikehealthcheck

Zapper

A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark amerikai biofizikusnő fejlesztette ki. Bármely pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust és élősködőt, megfelelő feszültségen, időtartamban és frekvencia tartományban.

A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark amerikai biofizikusnő fejlesztette ki (aki évekig az állami kutatásokban dolgozott) a nyolcvanas években. Ez a csodálatos ember egész életét a tudományos kutatásoknak szentelte, felfedezése hatalmas érték az emberiség számára. Számtalan kísérletsorozattal és lankadatlan lelkesedéssel tesztelte először a biológiai anyagokkal kereskedő cégek által biztosított több száz víruson, baktériumon, élősködőn, majd önmagán a működési elvet, s az eredmények sorban igazolták vissza az elméletét. A bioenergetikai tesztelések során felfedezte, hogy minden élő szervezet egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat bocsát ki, ennek megállapításához egy frekvenciagenerátort használt, amely tetszőleges, pontos elektromos frekvenciákat hozott létre és kijelezte az egyezéseket, így képes volt meghatározni, hogy a vizsgált organizmusok mely frekvenciatartományban rezonálnak. Rájött, hogy a mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, elpusztulnak, s mindez egy csekély Volt feszültségű árammal elérhető. Először oly módon kezelt, hogy a frekvenciagenerátoron beállított egy tól-ig határt, melyen belül a gép néhány percenként 1000 Hz-es lépésekben automatikusan váltotta a spektrumot. Ez azonban 10-26 órás kezelést eredményezett, így az eredménnyel nem volt elégedett, a gyógyulások csak részlegesek voltak, rájött, hogy az általa meghatározott frekvenciatartomány alatt és felett is találhatók kórokozók. Majd egy kísérlet során ,,véletlen felfedezést tett, egy hordozható, elemmel működő frekvencia generátorral önmagát kezelte egy adott baktérium ellen és meglepő dolgot tapasztalt: az ominózus, baktérium mellett három másik, egészen más frekvenciával rendelkező baktérium is elpusztult. S amikor ezt olyan embereken is kipróbálta, akikben tucatnyi különböző kórokozó volt, esetükben is mindegyik parazita elpusztult.

Az ok: a készüléket működtető elem volt.

Bármely pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust és élősködőt, megfelelő feszültségen (5-10 Volt), időtartamban (7 perc) és frekvencia tartományban (10-500000 Hz között).

Így született meg a Zapper.

A kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciákkal lehet a kórokozókat leghatásosabban és leggyorsabban elpusztítani. Egy kezelés azonban nem elég.

Ahhoz, hogy minden kórokozó elpusztuljon, három kezelés szükséges. Hogy miért? Az első kezelésnél elpusztulnak a vírusok, baktériumok és élősködők, de néhány perc múlva ismét megjelennek újabb baktériumok és vírusok. Dr. Hulda Clark arra a következtetésre jutott, hogy a baktériumok és vírusok megfertőzik az élősködőket, és amikor azokat elpusztítjuk, ismét szabaddá válnak a bennük rejtőző vírusok és baktériumok. A második zeppelés elpusztítja a szabaddá vált baktériumokat és vírusokat, de hamarosan újabb vírusok jelentkeznek, ezek az elhalt baktériumokból szabadulnak fel. A harmadik zeppelés ezeket is kiírtja. Órákkal később sem találta nyomát a vírusnak, baktériumnak vagy élősködőnek.

Az elektromosság a dolgok felületén, utazik. Az élősködők teste leárnyékolja a belsőjüket, tehát ez az oka, hogy a Zappert több hullámban kell használni.

A zeppelési áram nem hatol mélyen a szemgolyóba, a herébe vagy a béltartalomba, az epekőbe vagy az élő sejtekbe, ahol a Herpes vírusok lappanganak, illetve ahol a Candida gomba nyújtogatja ujjait. Viszont egy héten vagy hosszabb időn keresztül tartó napi háromszori zeppeléssel ezek a populációk is jelentősen csökkenthetők, sőt gyakran el is tűntethetők.

Van-e mellékhatása a készüléknek?

A válasz egyértelmű: nincs.

A kezelésnek semmilyen mellékhatása nincs, a Zapper által generált áramimpulzus túlságosan csekély ahhoz, hogy az emberi szervezetben bármilyen károsodást okozhasson.

Ne végezzünk zeppelést terhesség vagy szívritmus szabályzó használata esetén!

Ezeket a helyzeteket még nem kutatták eléggé, nincs róla elegendő információ, mely mérvadó lehetne.

Milyen esetekben használható a Zapper?

Dr. Hulda Clark kutatási eredményei alapján megállapítható, hogy szinte minden betegséget baktériumok, vírusok, paraziták okoznak. Ezen okból kifolyólag a Zapper szinte minden betegség esetén pozitív állapotváltozást idéz elő. Tapasztalataink alapján az alábbi esetekben az eredmény látványosan gyors lehet: megfázás, influenza, mononukleozis, szinte minden vírusos és járványos betegség stb. A doktornő (az általa javasolt tisztító kúrával együtt használva) szinte minden betegség esetén (laboratóriumi körülmények között ellenőrizve) – súlyos, hosszantartó krónikus betegségek esetén is – teljes gyógyulást, vagy jelentős mértékű javulást tudott felmutatni. Sok esetben, ma gyógyíthatatlannak vélt betegségnél is elérte ezt az eredményt, ha az illető még a kezdeti stádiumban elkezdte az általa javasolt kúrát.

Összefoglalva:

A Zapper átlagon felüli hatékonysággal bír, még akut megbetegedések esetén is, ahogyan azt már több tízezer pozitív kórlefolyás igazolja az esettanulmányok alapján. Használata egyszerű, könnyen kivitelezhető otthoni körülmények között, nem igényel szakértelmet. Alkalmazható embereknél és állatoknál is egyaránt. Elegendő egy készüléket beszerezni, az egész családot kiszolgálja.

Miért fontos a Zapper használata?

Az emberi szervezet alapjaiban magas alkalmazkodó képességgel bír. A mai kor embere azonban mégis sokkal több betegséget él meg, mint elődeink. Ennek oka sokrétű: a megnövekedett stressz mellett a manapság oly divatos gyors, de silány minőségű táplálkozáson át a hatalmas mennyiségű vegyianyagok-kemikáliák mind-mind fokozatosan gyengítik az immunrendszerünket. Ezáltal a baktériumokkal, vírusokkal szemben sem képes már olyan magas hatásfokkal fellépni. Ezért olyan fontos, hogy tehermentesítsük védekező mechanizmusunkat. A Zapper ebben nyújt hatalmas segítséget, mivel elpusztítja a szervezet számára káros élősködőket, miközben a szervezet hasznos baktériumaira, sejtjeire nem fejt ki kedvezőtlen hatást. Így immunrendszerünk már könnyebben küzd meg az őt érő külső behatásokkal. A készüléket nem csak betegségben szenvedőknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik megelőzésre, a családjuk jó egészségben való megtartására törekszenek, vagy ehhez keresnek hatékony, megfizethető megoldást.

A készülék üzembehelyezése

 1. Bekapcsolt állapotot jelző led
 2. Kapcsoló
 3. Csatlakozó aljzatok

Csatlakoztasson egy tartós 9 V-os elemet a készülék hátlapján elhelyezett elemtartóban lévő csatlakozóhoz. Ezután csatlakoztassa a két vezeték dugóvilláját a készüléken található aljzatba, a színeknek megfelelően. Vegye a két kezébe a csipeszeket, vagy rögzítse a ,,kezelés menete részben leírtak szerint. Kapcsolja a készülék oldalán található billenő kapcsolót az ,,I-es állásba és kezdheti a kezelést.

A készülékhez használjon jó minőségű 9 V-os tartós elemet. Mivel a Zapper alacsony fogyasztású, így gyakori (heti 3-4) használat mellett is több hónapig kitart egy tartós elem. Aki ennél gyakrabban használja, érdemes egy újratölthető 9 V-os akkumulátort vásárolnia. Ha a led elhalványodik, cseréljen elemet, vagy töltse fel az akkumulátort.

Zapper használata

A kezelések 3×7 perces ciklusokból állnak, 20 perces szünetek beiktatásával. Ez az előirányzott kezelési menet betartandó, ugyanis a megszakított kezelést követően jelentkezhetnek influenzaszerű tünetek, illetve átmeneti állapot rosszabbodás. Hogy miért jelentkezhetnek megfázásos tünetek, ha nem tartjuk be a kezelési menetrendet? Mert az elektromosság a dolgok felületén utazik, mindig a legkisebb ellenállást keresi. A szervezetben a behatolók három nagy csoportra oszthatók: élősködők (paraziták, férgek), baktériumok, vírusok. A vírusok megfertőzhetik a baktériumokat (azaz bennük tartózkodnak), a baktériumok pedig megfertőzik az élősködőket, és az egyedülálló vírusok is ezt teszik. A zeppelés az első hullámban (a kezelés első 7 perce alatt) minden szabadon kószáló, elérhető élősködőt, baktériumot és vírust likvidál. Az ezt követő 20 percben az elpusztult élősködők testét elhagyják a vírussal fertőzött baktériumok és a szabadon álló vírusok és baktériumok is (hiszen a gazdatest elpusztult, használhatatlan) és túlélő üzemmódra váltanak, nagy erővel elkezdenek szaporodni.

Következik a második 7 perces zeppelés: ez likvidálja a vírusokat és baktériumokat. Az ezt követő 20 percben az elhalt (immár gazdatestként használhatatlan) baktériumokból kiáramlanak a vírusok (azonnal elkezdik megtöbbszörözni magukat). A harmadik 7 perces zeppelés: elpusztítja a megmaradt vírusokat. Nagyon fontos dolog, hogy az elektromosság a legkisebb ellenállást keresve csak a dolgok felszínén folyik át, nem hatol be mélyen egyes szerveinkbe és béltartalomba. Ezekről a helyekről is kerülnek felszínre (a zeppelés útjába) kórokozók, de hogy a folyamatot meggyorsítsa, Hulda Clark ezért javasolja sok esetben (és főleg a súlyosabb betegségeknél) a gyógynövényes tisztítókúrák alkalmazását a zeppeléssel párhuzamosan.

A kezelés első fázisában a két elektródát vegye a két kezébe (hogy melyik színűt melyik kezébe, az mindegy). Használhat csuklószorítót is, ez esetben a csuklószorító alá becsúsztatja a csipeszt, vagy kötszert köt a csuklójára, és az alá csúsztatja be a csipeszt. Lényeges, hogy a csipesz folyamatosan érintkezzen a bőrfelülettel. 7 percig tart ez a fázis. (Ha pár perccel túlfut ezen az időn, az nem okoz problémát, csak kevesebb ne legyen!)

Ezután 20 perc szünet következik. (fontos kivárni a már leírt okok miatt ezt az időt!) Lehet pár perccel több is, de kevesebb ne legyen. A kezelés második fázisában az egyik elektródát vegye a jobb kezébe, a másikat rögzítse a bal bokájánál, amihez használhatja a fentebb leírt rögzítési technikákat, vagy becsúsztathatja a bal zokni szárába is. Ez is 7 percig tartson.

Ezután újabb 20 perc szünet következik.

A kezelés harmadik fázisában az egyik elektródát vegye a bal kezébe, a másikat rögzítse a jobb bokájánál. Ez is 7 percig tartson.

Ezzel véget ért a kezelés. Azért célszerű ellentétes oldali végtagoknál rögzíteni az elektródákat, mert tapasztalat szerint így a rezgés hatékonyabban átjárja az egész testet.

Néhány tapasztalati tanács

 • mandulagyulladás esetén egy sebtapasszal rögzítheti a csipeszeket a torok külső oldalán, a mandula közelében, ez felgyorsíthatja a gyógyulást. Ilyenkor a kezeket kiváltjuk az azonos oldali mandula közeli rögzítéssel.
 • lábszárfekély, elfertőzött gyulladt seb, tyúkszem esetén egy ragtapasszal rögzíthetjük a sebtől néhány centiméterre az egyik elektródát, nagymértékben felgyorsítja a gyógyulást
 • mivel az emberi bőrnek elég erős ellenállása van, lecsökkenthetjük ezt, ha az elektróda rögzítési helyén a kezelés előtt melegvízzel alaposan benedvesítjük a bőrfelületet, így a rezgés szabadabban áramlik át a szervezetbe.
 • előfordulhat, hogy valakinek túl érzékeny a bőre, és a kezelés helyén esetleg apró piros bőrirritáció jelenik meg. Ez esetben célszerű egy jól benedvesített papírzsebkendőt a bőrfelületre tenni, erre fektetni az elektródát, és így rögzíteni. Ilyenkor nagyobb felületen éri a bőrt, és így már elmarad az irritáció.

Milyen gyakran célszerű használni?

 • megelőzés, az egészség megtartása érdekében: heti egyszer
 • járványos időszak estén: heti két alkalommal
 • súlyosabb, heveny betegség esetén: napi két alkalommal
 • nagyon súlyos betegségeknél (pl. kezdődő rákos megbetegedés)
 • napi két-három kezelés, ameddig a teljes gyógyulás bekövetkezik.

Fontos!

A készülék használata mellett ajánlatos legalább 2-2,5 liter folyadék (lehetőleg tiszta víz) bevitele, hogy a méreganyagok távozhassanak a szervezetből. Folyamatos használata esetén (pl. tartós/súlyos betegség) javasolt heti 2-3 alkalommal jó minőségű élőkultúrás joghurt vagy kefir fogyasztása.

Dr. Hulda Clark a Zapper készülék használata mellé kidolgozott egy komplett vírusírtó gyógynövényes kúrát, a teljes hatékonyság érdekében. Erről és a betegségek további gyógyításáról is olvashatnak a ,,Meggyógyulhatsz című könyvében.

A tartalom sajnos a blokkolt sütik miatt nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadom" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

A tartalom sajnos a blokkolt sütik miatt nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadom" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

A tartalom sajnos a blokkolt sütik miatt nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadom" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

Írjon nekünk üzenetet!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Időpont foglalás:

+36 30 963 1635

Weboldalunk a látogató élményének javítását segítő "sütiket" használunk. Elfogadod? További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás