websikehealthcheck
websikehealthcheck

Zapper készülékek

A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark amerikai biofizikusnő fejlesztette ki a nyolcvanas években.

A bioenergetikai tesztelések során felfedezte, hogy minden élő szervezet egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat bocsát ki, ennek megállapításához egy frekvenciagenerátort használt, amely tetszőleges, pontos elektromos frekvenciákat hozott létre és kijelezte az egyezéseket, így képes volt meghatározni, hogy a vizsgált organizmusok mely frekvenciatartományban rezonálnak. Rájött, hogy a mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, elpusztulnak, s mindez egy csekély Volt feszültségű árammal elérhető.

A nagy felfedezés, hogy bármely pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust és élősködőt, megfelelő feszültségen (5-10 Volt), időtartamban (7 perc) és frekvencia tartományban (10-500000 Hz között). Így született meg a Zapper.

Milyen esetekben használható a Zapper?

Dr. Hulda Clark kutatási eredményei alapján megállapítható, hogy szinte minden betegséget baktériumok, vírusok, paraziták okoznak. Ezen okból kifolyólag a Zapper szinte minden betegség esetén pozitív állapotváltozást idézhet elő.

Figyelem!

A Zapper használata nem helyettesíti az orvosi kezelést! Az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján nem lehet betegségeket diagnosztizálni vagy kezelni! Az itt található információk nem orvosi tanácsként vagy ahelyett szolgálnak, ilyen tanácsért forduljon orvosához. Mindenkinek magának, saját felelősségére kell eldöntenie, hogy az itt szereplő információk és javaslatok közül mit fogad el, és alkalmaz.

 

 

Zapper K 100
42.000 Ft

A legnépszerűbb modell Magyarországon.

A zapper az elem behelyezése után egyből használható, az üzembe helyezése mindössze 1-2 perc.
2 év garancia.
A Zapper egy kompakt impulzusgenerátor, amelyet egy 9 voltos elem működtet, és amely kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciák használatával működik. A tapasztalatok szerint leginkább bevált kezelés egy napi 61 perces program lefuttatása (7 perc zeppelés – 20 perc szünet – 7 perc zeppelés – 20 perc szünet – 7 perc zeppelés). Ebből a zeppelés az aktív szakasz, a 20 perces szünetek alatt nem bocsát ki jelet a készülék.

A doboz tartalma: Zapper K 100, kábel, 2 db tépőzáras elektróda/mandzsetta, 1 db 9V-os elem, magyar nyelvű használati útmutató, műanyag szállítódoboz.

Leírás

A Zapper K 100 tulajdonságai:

A német gyártmányú Zapper K 100 a Meggyógyulhatsz – A betegségek valódi okai és gyógymódjai című könyvben is ismertetett készüléknek egy sokkal modernebb, továbbfejlesztett változata. Főbb jellemzői:

A Hulda R. Clark által ismertetett és javasolt 61 perces kezelés (7-20-7-20-7) gyárilag be van programozva, így önnek nem szükséges a készüléket állandóan be- és kikapcsolnia. A program lejártát a készülék jelzi. A 61 perces program mellett a Zapper K100 folyamatos üzemmódban is használható.
Kicsi, praktikus kivitel, bárhol viselhető készülék (2,5 x 6 x 11 cm).
Rendkívül jól vezető elektródák.
Megbízható, intelligens elektronika, egyszerű kezelhetőség.
Egy figyelmeztető hang jelzi, ha az elektródák és a bőr nem megfelelően érintkeznek.
2 év garancia.
A Zapper K 100 kizárólagos Magyarországi importőre a Leviter Kft.

Hogyan kell használni a Zapper K 100-at?

A Zapper K 100 két elektródája ellenkező végtagokon legyen (jobb kéz/bal kéz, jobb kéz/bal láb, bal kéz/jobb láb vagy jobb láb/bal láb).

A Zapperrel történő kezelés időterve:

A Zapper rendszeres, napi 3×7 perces használat esetén vált be a leginkább. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a 3×7 perces kezeléssorozat a leghatásosabb, úgy, hogy a 7 perces kezelések között (kb.) 20 perces szünetek vannak. Így az első 7 perces kezelés után egy 20 perces szünet, ennek elteltével egy második 7 perces kezelés, majd ismét egy 20 perces szünet, végül egy harmadik 7 perces kezelés következik. A teljes kezelés így kb. 1 órán át tart, amelyet olvasással, tévézéssel vagy pihenéssel tölthetünk el. A 3×7 perces aktív szakaszok alatt fontos, hogy az elektródák jól érintkezzenek a testtel.

 

 

Multifrekvenciás Zapper
60.000 Ft

A zapper az elem behelyezése után egyből használható, az üzembe helyezése mindössze 1-2 perc.
5 év garancia!
A készülék a Dr. Hulda R. Clark “Meggyógyulhatsz” című könyvében leírt elvek alapján működik, azonban a technikai kivitelezése jobb, korszerűbb a könyvben is ismertetett készülékénél. Egy állandó frekvencia helyett különböző frekvenciák váltják egymást gyors egymásutánban, ebből ered a készülék neve is: “multifrekvenciás”.

A doboz tartalma: Multifrekvenciás Zapper, kábel, 2 db rézelektróda, 1 db 9V-os elem, magyar nyelvű használati útmutató, műanyag szállítódoboz

Leírás:

A készülék 26 egymást követő frekvenciát generál 10 kHz és 41 kHz között. Mindegyik frekvencia 0,3 másodpercig tart, és így összesen 7,8 másodperces szakaszokból áll a 7 perces kezelés. Egy ilyen többfrekvenciájú eljárás a tapasztalatok szerint gyorsabb, és szélesebb hatással bír, mint egyetlen állandó frekvencia, amely szintén egyes harmonikus frekvenciákból hozza létre konstans spektrumát.

Tulajdonságok:

A létrehozott áramimpulzus frekvenciája nem állandó, hanem folyamatosan változik. Összesen 26 frekvencia jön létre kb. 10 kHz és 41 kHz közötti tartományban.
Egyszerű használat mindössze egy gomb segítségével.
Esetleges érzékenység esetén fokozatmentesen csökkenthető a feszültségi szint 2% és 100% közé.
A zöld kontroll-lámpa csak akkor kezd el villogni, ha az elektródák már kézben vannak, és az áram folyik.
A funkciók optikai és akusztikai ellenőrzése.
A kezelés időtartamát a készülék méri, és 7 perc után egy figyelmeztető hang kíséretében automatikusan kikapcsol.
Az elektródák rövidzárlatakor a készülék egy figyelmeztető hang kíséretében automatikusan kikapcsol.
Az elemfeszültség folyamatos ellenőrzés alatt van.
A készüléket egy 9V-os, kereskedelemben kapható elem (lehetőleg alkáli-mangán) működteti.
Csiszolt sárgarézből készült levehető kézi elektródák.
A tároláshoz és szállításhoz műanyag doboz hozzáillő, kopásálló betéttel.

Állattartóknak, állatorvosoknak:

A Multifrekvenciás Zapperhez tartozékként kaphatók olyan felcsatolható, fémfelületű mandzsetták, amelyek lehetővé teszik a zapper áramimpulzusainak kevés veszteséggel járó alkalmazását állatokon. Ezek a mandzsetták kétféle méretben kaphatók (kisebb állatok számára – pl. macskáknak és kutyáknak -, és nagyobbaknak – pl. lovaknak vagy teheneknek). Ezeket egyszerűen rá kell csatlakoztatni a kézi elektródák helyére.

(A lehető legjobb áramfolyás érdekében állatokon a mandzsetta alatt lévő szőrt jól be kell nedvesíteni. Ha a vízben előtte feloldunk egy kis sót, akkor tovább növelhető a vezetési képesség.)

Super Ravo Zapper
265.000 Ft

Zapper és programozható frekvenciagenerátor egyben.

Ez a zapper egy forradalmi újdonságot tartalmaz – a frekvencia folyamatos eltolódását teszi lehetővé a felső és alsó határértékek között, egy általunk kiválasztott frekvenciatartományon belül. (A készülék a Dr. Hulda R. Clark “Meggyógyulhatsz” című könyvében leírt elvek alapján működik.)

Leírás

Zapper és programozható frekvenciagenerátor egyben.

Ez a Zapper egy forradalmi újdonságot tartalmaz, ami a frekvencia folyamatos eltolódását teszi lehetővé a felső és alsó határértékek között, egy általunk kiválasztott frekvenciatartományon belül. A frekvencia eltolódását is tetszőlegesen beállíthatjuk (például 0,001Hz/sec), és ezzel egyidejűleg a zeppelési idő és a szünet hossza is állítható. Ez az ún. frekvenciaeltolódás egy kiváló segédeszközzé vált a zeppelésben, amivel elérhető 10-50 perces működési idő is.

A Super Ravo Zapper magyar nyelvű menüvel rendelkezik. A kétsoros megvilágított kijelzőjén nyomon követhető a terápia menete – idő, aktuális frekvencia értéke és feszültség az elektródákon, valamint az akkumulátor állapota.

Az akkumulátor (teljesen feltöltve) kb. 10-12 óra működésre elegendő (kb. 1 órával a lemerülés előtt az alacsony feszültség miatt ezt a berendezés jelzi). A Super Ravo ZAPPER természetesen egy automatikus töltővel van felszerelve (ez a tartozék része, a zeppelés ideje alatt viszont tilos az akkumulátort tölteni). Egy teljesen felszerelt berendezésről van tehát szó, amivel minőségi kezeléseket végezhetünk Dr. Clark és más kutatók módszerei szerint. Valójában technikailag egy nagyon bonyolult berendezés, mégis nagyon felhasználóbarát a kezelhetősége.

Ez az egyedülálló berendezés jelenleg az egyik legjobb eszköz, amit zeppeléshez használhat. Rendkívül hatékony, praktikus készülék.

A Super Ravo ZAPPER tartalma:

 • kettős pulzációs tápegység
 • kimenő feszültség digitális szabályzója
 • mikroprocesszor
 • FRAM memória
 • kettős átalakító áram és feszültség méréséhez
 • mikroprocesszorral vezérelt oszcillátor
 • digitális kijelző
 • beépített akkumulátor 15 V
 • 740 pozíció, ebből 100 előre beállított program, a programok változtatásának lehetőségével
 • nyelv – magyar
 • optimalizált akkumulátor töltő, kijelző a töltés alatt
 • az elektródák zárlatánál automatikus kikapcsolás
 • hangjelzés a funkciók többségénél
 • elektródák elsőosztályú egészségügyi acélból

A Super Ravo ZAPPER más lehetőségei:

 • az összes program beállítható és igény szerint változtatható
 • a kimenő frekvencia ereje állítható
 • a frekvenciaeltolódás folyamatos állítása 0,001 Hz/s pontossággal
 • zeppelési idő beállítása 1perc – 99 óra.
 • az elindításnál a berendezés 30% teljesítményen dolgozik, ami menet közben 100%-ra növelhető.

Technikai paraméterek és a SUPER RAVO ZAPPER funkcióinak leírása:

 • Beállítható frekvenciák:
  • Első sáv: 1 Hz – 999 Hz. Pontosság – ezred Hz
  • Második sáv: 1 kHz – 900 kHz arány 1:1. Pontosság 1 Hz
 • Szögletmeredekség cca.30 nS
 • Eltolódási sebesség beállítása:
  • Első sáv: 0,001 Hz – 2,550 Hz /sec.
  • Második sáv: 0,001 kHz – 2,550 kHz /sec.
 • Táplálás:
  • 15-30V DC
  • Beépített 12V akkumulátor.
  • Külső hálózati adapter 18-24V/1A belépő 100 – 240 VAC 25W zárlat és hő elleni védelem
  • Működés alatt az adaptert a hálózatról le kell kapcsolni.
  • A berendezés póluscsere ellen védelemmel van ellátva.
 • Az akkumulátor működési ideje:
  • Munkaidő kb. 11 óra nonstop.
  • Feltöltési idő lemerült állapotból teljesen feltöltött állapotba kb. 12 óra.
  • Lemerülést jelző figyelmeztetés kb. 1 órával az automatikus kikapcsolás előtt.
  • Az UP és DOWN gombokkal növelheti, vagy csökkentheti a kimenő feszültséget. A kijelző jobb felső sorában az U betű mellett az aktuális kimenő feszültség értéke jelenik meg. (A jel legnagyobb értéke van mérve, az úgynevezett – peak) és a bal felső sorban egy pillanatra % jelenik meg.
  • Megjegyzés: A program elindítása után a kimenő feszültség biztonsági okból mindig 30%-ra állítódik be.
 • Memória:
  • 740 pozíció, ebből 100 előválasztás különböző frekvenciasávokkal, 540 üres pozíció pedig a saját frekvenciák beállítását teszi lehetővé.
 • A kijelző megvilágítása:
  • Bekapcsol / kikapcsol (automatikus kikapcsolás, ha az akkumulátor feszültsége alacsony)
 • Elektródák kézbevételi idejének beállítása: 1-59 perc.
 • Szünet idejének beállítása  az egyes kúrák között: 1-59 perc.
 • Önkikapcsolási idő tétlenségi állapotban: 1 perc.
 • Különböző funkciók hangjelzése.
 • Kommunikáció a felhasználóval :
  • Megvilágított kijelző 16 x 2 jeles.
  • Ötgombos irányítás: UP, DOWN, LEFT, RIGHT, ENTER.
  • Külső adapter csatlakozása 5 x 2,1 mm.
  • Besüllyesztett tolós főkapcsoló
  • Kimenő csatlakozó – cinch- elektródák csatlakoztatásához.
  • Szerviz csatlakoztató gyári programozáshoz.
 • Elektródák:
  • 2 db, rozsdamentes acélból készült: 18/10 átmérőjű 30 x 1 mm hosszú 100 mm cinch konnektorokhoz csatlakoztatva 2 m-es  flexibilis kábellel.
 • Méretek:
  • 220 x 140 x 40 mm
  • Súly: 850 g

 

 

PrimerCube (“kocka”)
550.000 Ft

A PrimerCube egy rotációs mágneses generátor. Bővebb tájékoztatás telefonon: +36 30 963 1635

 

Könyvek:

Hulda Regehr Clark:
Meggyógyulhatsz I-II.

Hulda Regehr Clark: Meggyógyulhatsz I-II.
A betegségek valódi okai és gyógymódjai
6500 Ft  5800 Ft

Az amerikai biofizikusnő, Hulda R. Clark több évtizedes kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy betegségeinknek két fő okozója van: a körülöttünk hemzsegő élősködők és a szervezetünkbe jutó szennyezőanyagok.

Nem is hinnénk, hogy mindennapi életünk során mennyi káros hatás ér bennünket: az ételeinkből, a vízből, illatszereinkből, ékszereinkből, de még fogtöméseinkből és a levegőből is számos mérgező anyaggal terheljük szerveinket. Az ezektől legyengült szervezet pedig nyílt terepe az élősködőknek. Szabaduljunk hát meg tőlük! Hogyan? Erre ad választ a könyv részletesen, mélyrehatóan, konkrét receptekkel és gyógymódokkal, orvosi esetleírásokkal – mégis közérthetően, otthon is kivitelezhetően.

A könyvből megismerheti a kutatónő találmányát, a Zapper nevű bioelektronikai készüléket is.

A két kötet egyszerre rendelhető.

Töltsd le a “Meggyógyulhatsz” című könyv kivonatát!

Hulda Regehr Clark:
A rák megelőzése és gyógymódja

Hulda Regehr Clark: A rák megelőzése és gyógymódja
6500 Ft  5200 Ft

Hulda R. Clark immár több kiadást megért alapművének, a Meggyógyulhatsz című könyvnek első hazai megjelenése (2005) óta több ezer magyar olvasó ismerkedett meg a kutatónő elképzeléseivel, illetve több tucat magyar orvos és természetgyógyász alkalmazza praxisában a Clark-terápia elemeit.
Ennek köszönhetően már Magyarországon is szép számban gyűlnek a visszajelzések és esetleírások, melyek a kutatónő módszereinek eredményességét támasztják alá. A tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy amennyiben valaki figyelembe veszi és alkalmazza a Hulda R. Clark könyveiben leírtakat, és emellett a megbetegedések hátterében álló lelki okokat és konfliktusokat is rendezi, azokat meg-, illetve feloldja, akkor már igen sokat tett a gyógyulásáért.
A szerző legújabb művében tudományos részletességgel vezeti le a rák, valamint más betegségek kialakulásának testi okait és gyógymódjait.

Töltsd le a “A rák megelőzése és gyógymódja” című könyv kivonatát!

Dr. Alexander Loyd és Dr. Ben Johnson
A gyógyító kód

Dr. Alexander Loyd és Dr. Ben Johnson: A gyógyító kód
4200 Ft  3500 Ft

Dr. Alex Loyd gyógyítótechnikája a világon mára meghatározóvá vált – forradalmasítani fogja az egészséget. A legegyszerűbb módját kínálja annak, hogy hamar meggyógyuljunk, és egészségesek is maradjunk. – Mark Victor Hansen, az „Erőleves a léleknek” könyvek társszerzője.
„A Gyógyító Kód” a legegyszerűbb és leghatékonyabb „csináld magad” gyógyító módszer, mellyel valaha találkoztam! Mindig következetesen és előre megjósolhatóan működik, és gyorsan hoz eredményt, a különböző problémák nagyon nagy részében. Másképpen fogalmazva: EZ AZ IGAZI ELJÁRÁS ! – Dr. Christopher Hegarty.

Töltsd le a “A gyógyító kód” című könyv kivonatát!

Írjon nekünk üzenetet!

Időpont foglalás:

+36 30 963 1635